WE HOREN GRAAG VAN U…

Heeft u interesse in onze producten of diensten neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch  bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)167- 564900. Uiteraard kunt ook mailen naar contact@plantenbak.info


© COPYRIGHT 2014     Plantenbak.info / Gruteke    |    Laurentiusdijk 23   |    4651 TJ Steenbergen   |   tel. 0167-564900    |   fax. 0167-562292

linkpartners

Home mogelijkheden plantenbakken contact

01. maatwerk

02. advies

03. compleet

plantenbak.info

Wij leveren plantenbakken van o.a. Vondom, Beadz, Lechuza en Bloom! De grote collectie polyester, cortenstaal, aluminium en houten bloembakken zijn vorstbestendig, dus geschikt voor buiten. Ook maatwerk in kleur en maatvoering is mogelijk.

Heeft u alleen interesse in onze bloembakken? Bel ons voor de mogelijkheden en een scherpe prijsopgave.

BLOEMBAKKEN

U heeft mooie plantenbakken op het oog maar heeft geen zin in het sleuren met potgrond en planten. Ook hier kunnen wij u mee van dienst zijn.

Wij leveren alle materialen en bloembakken op locatie, u hoeft de bloembakken alleen maar te plaatsen en vullen. Uiteraard kunnen wij de bloembakken ook compleet afleveren en plaatsen. Kortom gemak dient de mens.

BLOEMBAKKEN MET BEPLANTING

Heeft u vragen over de toepassing van plantenbakken, over de juiste toepassing of misschien wilt u een advies voor de inrichting van (bedrijfs) tuin of (horeca)terras.

In overleg met onze tuinontwerper maken we een compleet voorstel / ontwerp en prijsopgave. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren.

ADVIES / ONTWERP

mogelijkhedenmogelijkhedenmogelijkheden

De mogelijkheden

KIES DE JUISTE

De toepassing bepaalt in grote mate de keuze van de juiste bloembak. Niet alle bloembakken zijn geschikt voor iedere situatie. Een bloembak op een openbaar plein heeft het zwaarder dan een bloembak op een balkon. Wij adviseren u graag bij de keuze voor juiste  bloembak.

WAAR STAAN ZE?

Interesse? Bel ons voor vrijblijvende informatie of een offerte, +31 (0)167-564900

TUINEN

DAKTERRASSEN

BALKONS

BINNENTUINEN

APPARTEMENTEN

BEDRIJFSTUINEN

HORECA TERRASSEN

PLEINEN

WINKELS


HORECATERRAS

De inrichting van uw horecaterras vraagt om een juiste aanpak. Welke plantenbakken zijn geschikt en makkelijk in gebruik. Wij adviseren u graag bij de keuze van de juiste plantenbak. Desgewenst verzorgen we de complete inrichting van uw terras.